„Eik taip, kaip eina laisvė“

 Šiandien, kai Sausis nebėra tik mėnuo, kai Sausis mums reiškia bendrystę ir artumą, kai jis reiškia nebe tamsą, o šviesą, visi kartu turime džiaugtis, kad Laisvė užaugino darnią ir siekiančią Lietuvą. Kad Laisvė mus išmokė svajoti ir veikti.

Šiandien mes galime didžiuotis – mūsų Laisvė užaugo!

Laisvę gynėme trokšdami gyventi čia, laisvoje Lietuvoje, mūsų visų namuose. Gynėme ne ginklais, o drąsa ir vienybe. Gynėme dainomis ir susitelkimu. Mus siekė įbauginti ir nutildyti, bet susikibę rankomis, mes išsaugojome savąją Laisvę.

Mokyklos bendruomenė sausio 13-osios rytą uždegė atminimo žvakes Laisvės gynėjams, taip jungdamiesi prie pilietinės iniciatyvos „Atmintis gyva, nes liudija“. Ir E.Masytės daina ,,Laisvė“, kurią muzikos mokytoja Monika Gecevičienė pakvietė  padainuoti visus renginio dalyvius, iš ties, sušildė visų širdis. Ačiū visiems!

                                                     Tolerancijos centro vadovė Vilma Riabovienė

Daugiau naujienų

Mokytojų „Protmūšis”

Šiandien mūsų progimnazijos darbuotojai dalyvavo matematikos, informatikos, gamtos mokslų ir fizinio ugdymo metodinės grupės suorganizuotame jau tradiciniame „Protmūšyje”.  Sveikiname I vietos nugalėtojų komandą – Agatą Perepečą, Jurgitą

Skaityti daugiau

Po Šiaurės Aukštaitiją pasižvalgius

Dalinamės pavasario atostogų edukacinės išvykos po Šiaurės Aukštaitiją, Šeduvą, Burbiškiodvarą, Panevėžio miestą akimirkomis. Už įdomią edukaciją dėkojame Panevėžio kraštotyrosmuziejui ir VJTC. Kraštotyros-etnokultūros būrelio vadovė Vilma

Skaityti daugiau